lørdag den 20. august 2011

København ROCKS :-)

GROP.dk var i byen igår - lørdag d.20 august 2011

Vi startede på Ofelia Beach -  der skulle være et "Audiovisuelt kunstværk" - noget med en spejlboks specieldesignet af Montana ... men det var desværre ikke blevet opført "endnu" ... Men hvor er hele området omkring Ofelia Beach bare FEDT - inspirerende og gennemtænkt!

Lidt skuffede faldt vi samme sted - helt tilfældigt på "Air scenen" over generalprøven på burleskedramaet "Hvem myrdede Regitze Rio" ... :-) BURLESKEDRAMA :-) Det var som at være sat 70-100 år tilbage i tiden. Platte jokes, klovnerier og letpåklædte damer -  SUPER charmerende :-) Jeg har lyst til at se det igen..

Så futtede vi videre til Kgs have. Når man skal lave reklame er det da den mest charmerende måde: Det kgl teaters sangere, skuespillere og dansere præsenterer uddrag fra den kommende sæson ...
Vi satte os i en mark fuld af hvidhoveder :-) .. alle m hver deres klapstol og rødvinsglas i hånden! Det kgl teater appellerer åbenbart mest til folk lidt oppe i alderen...?
Vi havde også købt en bagel og selvom vi sad bagerst, gik lyd og billede klart igennem fra storskærme og anlæg. Vejret var dejligt - en slags picnic i det hvide...? :-) Alt i alt en SUPER dejlig oplevelse.

Vi gik videre i pausen - efter 1.5 time - det er jo et heldagsarrangement og vi havde allerede planlagt at vi skulle se teater - nemlig "Edderkoppekvindens kys 2" på Israels plads.

WOOW ... teatertruppen "HILS DIN MOR" - to personer i en gammel container .. minimalistisk af props - sammen med lyd- og lyseffekter... I'm lost for words - det var bare GODT! Vi sad der i mørket. 5 rækker bænke og blev bare SUGET ind i stykket! Det var medrivende og gribende og imponerende hvor lidt der skal til for at gi' så stor en oplevelse

I løbet af dagen og efter stykket futtede vi bare lidt rundt og faldt helt tilfældigt over hele 5 gadefester: Blockparty i Ahlefeldtsgade, scene med livemusic i HC Ørstedsparken, gadefest i Studiestræde, livemusik og fest ved Råhuset på Halmtorvet og sidegadefest i Skydebanegade. 

Vi er begge fuldstændigt berusede og fulde af alle de oplevelser vi har fået i dag og glæder os til næste lørdag hvor vi tager afsted igen :-)

Tænk at vi bor i en by hvor der sker SÅ meget!
Der er de officielle programmer, men hvis man kigger ind under huden på byen, så vælter det ud med de mest fantastiske oplevelser.

Vi kan kun opfordre alle jer der kender til gratis oplevelser i København - tast dem ind på GROP.dk så vi alle kan dele dem!

Vi glæder os til at møde jer derude!


København ROCKS :-)

PS: Derudover var der selvfølgelig totalt gang i den på Rådhuspladsen ...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar