mandag den 5. september 2011

Be MY GROP Companion

Den smukkeste aften... kom, efter at det bare havde regnet og regnet - godt nok med mellemrum, men så blev det rigtig smukt og weird!


Eventministeriet slog til igen ... vi MÅTTE bare ind og se deres sidste forestilling: Linie tre JAM...

På forhånd havde vi læst at det IKKE var de RIGTIGE "Linie 3" ... Og Det var i den grad ikke ... :-D Det var det mest absurde VOLDELIGE satire jeg længe har set!

Der var en del publikummer der forlod sæderne før forestillingen, men vi var rigtigt godt underholdt ... Det er længe siden jeg har fniset og grinet så højt!

De RIGTIGE Linie 3 indgik i forestillingen ... opblæst på et stort lærred ved bagtæppet ... :-) He!

Efter forestillingen gik vi lidt rundt i området og så INDEX: udstillingen ... Opfindelser som kan hjælpe verden på alle mulige måde .. Fantastisk spændende! Og derudover er effekterne udstillet på en super flot og interessant måde ... Lysende kasser ... En udstilling som denne kunne godt blive lidt tør og kedelig, men det var den ikke!!
Og opfindelserne - DAMN fra lokum til solceller . Bestemt værd at se og tænke over. - Fra ting brugbare i den 3 verden til vores.





  Ikke ringe for en mandag aften - men såden en, kunne det være, hver aften - for København er bare fyldt med de skønneste kreative mennesker! Og det er en dejlig by, dog regner det formeget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar