lørdag den 3. september 2011

I won't GROP my hair

JUHUUU ... vi skal på GROPdagelse igen idag!

Vi startede med at gå igennem Valby kulturdage - vi så alle boderne og danseshow - men vi styrede direkte hen til Galleri 2020 Visions' årlige udstilling "4 Festdage for Maleriet" som de holdt her i weekenden for 11. år i træk. Vi hyggede med et glas mens vi nød de over 1000 billeder malet af 150 forskellige kunstnere. Der er mange talenter.
Vi var heldige med vejret - årets FØRSTE sommerdag :-) :-)

Så hastede vi tilbage igennem
Valby for at tage til fødselsdagsfest på Carlsberg.
Den 2. september 2011 er det 200-årsdagen for brygger J.C. Jacobsens fødsel. Vi kom desværre først da Tina Dickow var ved at runde af, men det betød at vi fik super gode pladser og vi havde tid til at få taget fotos af os selv til GROP`s kommende pressemeddelse!

Suspekt startede og stemningen var forrygende - de er virkeligt gode til at få publikum med. Jonatan Spang var konferencier og han kommenterede at det var fedt at der stadig var så mange børnefamilier tilstede ... men også at Suspekt måske ikke er børnemusik :-) - Fucking Right!

Og da Bassen? ( jeg ledte efter et navn - men ku ikke finde det) blev taget i at drikke VAND - på Carlsberg, mens de andre drak Jægerbomber, så fik han ordre på at drikke en Jægerbomber af damesko (der var tilmed også stoppet et par trusser i)

Ved siden af scenen stod samlingen af Stig's basser (DAD) .. og lovede at vi snart ville få show for alle pengene ... eller.. underholdning så hatten passede!! Og de holdt hvad de lovede!!

Sceneskiftene virkede hurtige og effektive og pludselig stod D.A.D. på scenen. De er SÅ fede live og en fed måde at slukke og lukke sommeren.

Den dejlige dag mundede ud i en skøn aften og mens duggen faldt får deres lysshow bare mere og mere power - de drenge elsker bare ild og pyroteknik - de mange guitarer og hovedprydelsen med "romerlys". Det fedeste var dog da trommeslageren "Laust - vi ved du har det" med hele trommesættet blev hejst 90 grader op og spillede bagdelen ud af bukserne mens han hang med hovedet nedad!
Vi troede koncerten sluttede, men efter vi havde hujet i nogle minutter, kom gutterne tilbage og gav en halv times ekstranumre. Specifikt en super udgave af "Sleeping my days away"






Vi savnede dog nummeret "I won't GROP my hair!"




1 kommentar:

  1. Fed blog den her, fede billeder og genial overskrift & text!!! I er super seje begge 2! Liwlig

    SvarSlet